26.07.20, 19:06
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 567 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Havas okulu ailem sizleri seviyorum
Havas okulu ailem sizleri çok seviyorum
Havas okulu ailem sizleri çok seviyorum burda olduğumdan çok mutluyum burda kendime rahberlik edicek çok değerli insani bu buldum burda abilerm ablalarim çok sevdigim insanlar var en çok sevdiğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ulkutum dedemsizlere gönlümden gecenleri anlatamam ALLAH RAZI OLSUN
Daha çook sevdiğim insanlar var
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeş halkım tüm Türkiyeye Özbekistandan selamlar YAŞASIN TURAN BIRLIĞI YAŞASIN ATATÜRK YAŞASIN HAVASOKULU HEPINIZI SEVIYORUM [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|