Şöyle ki bir şey War gerçek hayatta öyle sürekli Kur'an okumuyorum yada sık sık namaz kilmiyorum doğruyu demek gerekirse ama hiç yapmıyorum da diyemem mesela bilhassa ramazan ayında Kur'an a başlıyorum (Türkçe meal ama)ama o ayda özellikle bitiremiyorum üşeniyorum we vesvese olduğunu da biliyorum yani o bilincimde War
İikinci olarak ta sık sık uyanırım geceleri we hep aynı saatte dakika şaşmaz yani 02.45 ile 02.48 arası su içeyim diyorum ama içimden bir seste sakın su içmeye gitme diyor we oturur waziyette uyuyakaliyorum we küçükken de uyurgezerlik warmis bende ailemde bir tek bende olmuş we köy yerlerini bilirsiniz gecenin bir yarısı su kenarlarina yada dağ eteklerine gidiyormuşum gece ewe geç saatte gelen dayimlar gorurmus beni
Bunlar haricinde akşam olduğu anda saat kaç olursa olsun aynaya asla bakamıyorum yani yere bakıyorum sanki kafamı kaldirsam bana bakan bişey warmis gibi hissediyorum belki de benim kuruntumdur bilemem ayrıca son olarak ta çok çok çok önemli olan şeyleri hissedebiliyorum (örnek isterseniz bir akrabanın ölümü gibi yada 15 temmuz darbe gecesinin olduğu gece Tv'de yayınlanmadan yengemler yarın çarşıya gideriz şunu yaparız derken ben durup dururken boşuna heweslenmeyin yarın kimse çıkamayacak demişim ama sorun şu ki ben bunu dediğimi hatirlammiyorum ablam söyledi bunu dediğimi bende ewet öyledir diye geçiştirdim sadece)
Fikirlerinizi paylaştığıniz için teşekkür ederim
|