Alıntı:
nesimcik Nickli Üyeden Alıntı
Musallat hangi sebeoten gelmisse onun tesbuti gerekli. Bunun icin yıl diznmar açılmalı. Bu kisimla bilgim olsa dahi olgilenemiyorum. Forumda size yardim edecek cikacaktir inşallah. Gusl abdesti alio yatsi namazi dan sonra tenha ve karanlik bir yerde 300 defa bu ayetleri okuyun. Buna uc gece devam edin. zsaldirilar artar pes etmeyin. uc gün devam edin. Genelde tim musallatlara faydalıdır ve hafifleeimi ve buyu yollu gelmemislerse izni ilahi ile cozer.
Rabbi inni euzu bike min hemezatiş şeyatiin
Ve euzu bike rabbi en yahdurun.
Ve hiıfzan min kulli seytanin marid
Yikdizname acilmali olacakti. Klavyem sıkıntılı kusura bakmayin. istanbulda olanlara bizzat yardim edebilirim. Karsiliksiz yardim eden alimlere yonlendiririz. Ellah sifa versin kardesim.
|
nesim kardesim ilimli hoca olmadan kendi kendine okuyarak zor cozer,uzun yillar bunu yasadigim icin soyluyorum yoksa el yazmasi kitabim var nasil def edilecegini yaziyor fakat biraz isi bilmek gerekir,agir vakalarda kisi yalniz basina cozemez,bu yeni namaza baslayan kiraat tecvid bilmeyen kidinin ben sultan ahmed camisine imam olacagim demesine benzer...yildizname isi makbul degil ugrasilmamasi gerekir...
İmamı Şafi ra.
|