Baran kardeşim. Öncelikle bütün Alemlerin Rabbi olan Allah, kimin haklı oldugunu biliyor, kimin fesat oldugunu görüyor. İlahi adalete göre siz masumsunuz anlattıgınıza göre.
Bu yüzden korkmanıza gerek yok, size şimdi bir İksir vereceğim, Allah’ın izniyle bu gece bunlarla meşgul olun. Saat 2:30 gibi de yatın, uyuyun. O saati beklerseniz kafanızda kurmaya başlarsınız olmayacak şeyi oldurursunuz diye diyorum.
Öncelikle forumda arama kısmından Hizbul Berr’i bulun. Bu duayı şimdi yatsıya kadarki zamanda 1 kere okuyun.
Saat 12;00 da tekrar okuyun.
Evin her köşesine “Huuuu” diye güçlü nefes ederek Ayetel Kürsi okuyun. Eviniz büyükse yorucu olacak tabii ama yapsanız güzel olur. Sesli şekilde.
Yattığınızda sağ, sola, öne arkaya her yöne Ayetel Kürsi okuyun, boy abdestli yatın.
Eğer Hizbul Berr’i ve Ayetel Kürsi’yi geçebilirse; ki benim Sadi Kardeşim çok iyi bilir ona da biri sıkıntı yaratmıştı, kendisi bu tertible gelen cinleri kül etti.
Öncelikle sizden ricam kafanızdaki Cin korkusunu çıkartın. Allah’ın yarattığı şeyden korkmayın. Evet çirkin, evet korkunç, ama belli etmeyin, görürseniz şansa korkmuyormuş gibi yapıp Ayetler okumaya başlayın. Ben yollayacağını sanmıyorum bu arada hikayeye bakılırsa eleman birazcık atıp tutuyor gibime geldi.
Genelde Hocalar; Hoca dememeliyim , Allah’ın İnançsız Büyücüsü demek daha doğru olur. Cin Musallatı etmek büyüden başka birşey değildir, sıfır müsama gösteririm hepsinden nefret ederim Allah affeylesin beni.
Abdestli olun sürekli, kaçtıkça tazeleyin. Ve dediklerimi okuyun.
Bugün Zilhicce 2. Günü.
Size tavsiyem bugün, ve sonraki 8 gün boyunca zikirle duayla meşgul olun. Maneviyatınız için güzel bir fırsat şu 10 gün.
Maneviyat ne kadar güclü olursa, gelenler o kadar zorlanır birşey yapmaya.
İlk başta teslimiyetle başlıyor bu işler.
Şimdi şöyle düşün; ben seni korkutmak istiyorum, geliyorum binbir türlü plan yapiyorum. Her seferinde sen korkmuyosun, hiç umursamıyosun Ayet okumaya devam ediyosun.
Naparım? Çeker giderim