Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne sapık sapık işler. Bu ne rezillik ya...
Kardeş oturup cevşeni Kebir okuyun. Hiç bir şey yapamaz. Kim tehdit ediliyorsa o okusun. Adabına uygun. Abdest alınsın. Allah rızası için niyet ettim cevşeni Kebir okumaya densin. Başka bir niyet edilmesin. Cevşen zırhtır. Allaha sığınmaktır. Bunun Bilinci ile okunsun ki idrak edilsin. Umar değil ifrit yollasın fayda etmez. Korkmayın. Bi daha da isim vererek genele bir şey yazma
|
tamam abi/abla normal abdest mi gusül abdesti mi?
---------- Post added 23.07.20 at 21:24 ----------
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş namazın bizlik bişey değil. Kılarsan sa Allah kabul etsn. Fakat bu tarz şerefsizleri nerden buluyorsanız bulmayın. Rahmani iş yapan bir sürü ehil hocamız varken bu sapkın adamlara itibar etmeyin. Kuran ile sünnet ile çelişen işlem gördüğünüz zaman sessizce ayrılın kişiden. İnternette bu işin sahtekarı çok fazla. Fakat web siteleri öyle değildir. Bak sana dedm ki sin hocayla görüş. Hocaya durumun aciliyetini düzgün anlatsaydın hoca hemen çözerdi.
|
yok bu başka hocam yani bu farklı bir olay bir tanıdığı önermiş sözde ona fayda etmiş o yüzden ve haklısın cidden bu tarz şerefsiz çok bana önerdi şahsen canlı yayınlarını izledim baya bilgisi felan var sandım ama maalesef öyle değilmiş çok teşekkürler o dediğin şeyi okuyacağım hocam