Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Hadis ile sabit sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyük günah..
Anneannemi biz annemle gittik aldık. Ben çok yaşım yokdu o zamanlar ama yaşım olsaydı heralde o kadını öyle bırakana gerekeni yapardım. O gün annem bana öğretti yaşlıya hürmeti....
Anne baba seni bu yaşa getirinceye kadar neler çekiyor ortaya çıkana bak. Ona mı üzülsün kadın, şiddete mi üzülsün, evladının düştüğü duruma mı üzülsün, kendine mi üzülsün. Kaça bölünsün bu kadının yüreği. İyi babası varmış yani. Bizim buralarda sağ kolunu sol bacağını kırarlar bunun. Çapraz. Daha bir iş göremesin diye.
|
İllaki çok ama çok büyük günah zaten bu yüzden diyorum eli kolu taş olmakla olmaz onun cezası muhakkak başka bir cezası var Hak katında.
Ama çok doğru söylüyorsun , bir anne en çok bu durumda evladının düştüğü duruma üzülür. Empati kurmak bile korkunç.