Ben bizzat şahid olduğum olayı anlatayım sene 2015 yılı bizim bir arkadaşın babası hasta idi gerçi o dönemde bizimde peder hasta idi.Neyse babası ile bu evde atışıyor adamda haliyle yaşlı buna ters cevap veriyor buda o kızgınlıkla babasına vurmuş bir kere.İşte ertesi gün bir yerde görüşürken yazdı hava sıcak kısa kollu tişört giymiş bu arada sağ kolunu ovuşturup duruyor bende baktım sağ kol iç tarafı hafif siyahlaşmış.Ne oldu koluna dedim babamla tartıştım dün gece işte ona 1 kere el kaldırdık sonrası bu dedi.Dedim baban beddua etmiş olabilir babaların bedduası geçer geçmeyede bazısıda bu olaydaki gibi işte hemen oluyor Allahta veriyor cezayı hesabı.Dedim ona eve gidince babanın elini yanağını öp özür dile af dile bir dahada sana tavsiye sinirine hakim ol.Olduki baban haksız olsa bile sen genede zehiri iç otur aşağı.Anne babaya her daim saygılı olmalı 1 dediğini 2 etmemelihelede yaşlı olunca dahada bir çocuk gibi olurlar o zaman işte halden anlamak lazım hasta olunca ne yaptıklarını bilmezler.Onların hayr duasını alırsan sırtında kolay kolay yere gelmez....