9 Pentakl
Pentaklın özniteliklıkları : Kondansatör enerji sadece birkaçı. Temel anlamı kapısı: fiziksel planda geçmeli olabilir sıkın, para, gelir, tanıma ile ilişkili bir zenginlik, bir güç, bir siyasi ya da manevi. O verir insana bir duygu, aşk ve mutluluk.Geçmeli bağlanmanızı sağlar enerji para ve güçlendirmek için nakit girişi kişisel alan, ve aynı zamanda oluşturmak ve sürdürülebilir.Geçmeli düzeltir: yetersizlik, büyüme, kariyer, hiçbir gelir kaynakları, kötü sağlık. Geçmeli güçlendirir, insanın büyük yaratıcı potansiyeli olan, çekiyor gerçekten açgözlü insanlar ve istenen şeyler.
Ben bunları yahudi bir çalişma diye biliyorum pentakların 45 çeşidi vardır ingiliz kaynaklarında Pentakle of Solomon diye geçiyo Solomon Hazreti Peygamber Süleymandır fakat onlar peygamber olarak değil mejik üst güçlere sahıp olan kıral diye biliyorlar Hz Süleyman Kutsal kitaplardan Tevrata'da geçiyo benim bunlara pek ilgi çekmiyodum ama bi hocanin çalişmalarında fark ettiğim için açiklama yapmaya çalişdim bu çalişmalarda bir kaç pentakılari eklemiş
Çalişmada aynisi var demeki bir işe yariyo