Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili cerrah ilk defa beni eleştirdiğini gördüm. Hemde efendimiz meselesinde... İlginç...
Kıymetli dostum tasavvufun ilmi anlamda ne kadar boş, küfre açık, tek tip sorgulamayan, aklı olmayan insan seven ve sorgulayan küfürdesin diye direk afaroz eden, birilerinin elinde şişirilmiş tuhaf bir "şey"olduğunu ayrıca bir ruhban sınıfı oluşturduğunu sana akademik ağızla açıklasaydım tezlerimi kabul mü edicektin? Ki senle bunları İnan sabaha kadar konuşabilirim ama şuan bir üşenme geldi....
Tasavvufun kitlesi ne ki ben akademik ağızla konuşayım. Al bakalım kitleye...
şeyhinin çoraplarını ya arabanın aynasına yada yastığının altına koymayı yakin zanneden, akletmekten aciz düşürülmüş, sormayan sorgulamayan bir kalabalığın sadece şeyhin istekleri doğrultusunda yönlendirilmesi için saçma sapan bir teslimiyet icad edip Şeyhe kul edilmiş insanlara hangi ağızla konuşulur bilmem ama
Bizim mahallede Allah benim diyeni dövüyorlar..
|
Heee doğru diyorsun iki dinli güleninde cemaati mendillerini yiyormuş artık nasıl beyinleri yıkandı ise ,Ancak bir mahmut efendi ve bir kadiriler öylemi daha bilmediğim ne mübarekler var yanihepsi bir değil mübarek.