Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Hay anan baban nur gölünde yatsın.
Çarşaf mı kaldı abi tartışmaya bak ya...
|
ne kadar güzel bir dua. cok tebessumumuxu crlbetti. bilmukabekw kardeşimi. kuzmistim carsafa yahudi kıyafeti diyen bi kinuya rastladim tartisma olmadin dite ora yazmadim.onu da kimdi unuttum. finde tartisma yasaktir bikiyordunuz htm com xararli.esettur taki yada teferruat bir meseke degikdir. islamin ana meselwlwrindendir. tesettür e ilustigi icin medinede Resullahin emriyle diyet alınıp kan dokulmus bunu icin sefer yaoilmistir ikindi namazı girdigi halde once bu duyeti alin diye oeyg sav in emriyle beni kureyza yahudilerine karsu. her nedense içimizde com yahudi dostu bar kilik kiyaget inkilabindan bu yane çeşitli bahanekerle carsafa dusmanlik ederler. pardesu aleyhinde inlati girmedim cunku işlerine geliyor. carsaf sarim cubbe sunnetin dahi en onemli kusmi dayilan seaur kusmi dandur. buri hem farz direk şeriat a bakar. islama dusman olan seriara dusmandur. faiz ve dicme kimi kinular anlatilmaya anlatilmaya su gibi işlenir oldu. tesettür kinusunda ne siylense az. Çünkü kuranin rmri bu sanıp badini ortenlerin cogunu vucut hatları mrydanda. beni gec evladımu ifsat edemez kimse . buna tahammulumuz yom. sokakkar ayi yilan ve bahsettigim gibi domuz görünümlü mahlukatla doldu musal aleminin görüntüsüyle.. insan olanlara sözümüz yok.