Güzel kardeşim senin yaşadıklarını bende yaşadım. O bir fani öncelikle bunu iyice kalbine yerleştir. Sen o sonsuz sevme kabiliyetini yani sevgini kime verirsen hakeder? Elbette ki bizi Yaradana sevgimizi en güzel şekilde verirsek o bizi yüzüstü bırakmaz. Bâki olan ancak O'dur. Insanlar hayatımızda birer simülasyon gibidirler. Hayatımıza girerler bize bazı imtihanları yaşatirlar ve vazifeleri bitince çıkıp giderler. Önemli olan imtihanda nasil davrandığımız değil midir? Diyelim ki imtihanı kaybettin o zaman imtihandan sonrasına bakacaksın. Çünkü o da bir imtihandır. Sabır şükür ve dua bizim anahtarımız olsun kardeşim bolca kelimei tevhid cekerek atlatmaya çalışmıştım ben bu süreci en kalbî duygularımla söylüyorum ki LA İLAHE İLLALLAH dedikçe enerjimin arttığını hissetmiştim. Şimdi başka imtihanlar yüzünden maneviyatımda düşüş yaşıyorum ama eskiye oranla elhamdülillah iyiyim onu sürekli düşünüp kahrolmuyorum. Bir de ne zaman ağlamak gelirse içinden ağla ki içindeki zehir aksın gitsin. Allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyorum.
|