Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
1.Ben sizin babanızın kızı değilim bana SEN diye hitap edemezsiniz.
2.Ben sizin çocuğunuz değilim kimse değil azarlayamazsınız.
3.Benim anlama kabiliyetimi sorgulayacak düzeyde olmadığınızı üslübunuzun kabalığından anlıyorum.
O kadar çok kadere iman eden biri iseniz insanlarla nasıl hoş konuşulur, kırıcı olunmaz, karşıdaki insanın kalbi kırılmaz önce o konuda eğitim alın çok sayın imas.
Kimse burda sizden kadere iman dersi alacak değil herkes yaşadıklarına farklı tepki verir.
Bu başlığa yazdığım son yorum yazdığınız herhangi bir şeye cevap vermeyeceğim böyle biriyle tartışma bile yapmam hoşçakalın.
|
Bakin savundugunuz arkadas bundan 2 ay kadar once ayni konuyu noktasina virgulune kadar ayni olarak kopyalayapistir ile acmis ve gereken seyleri arkadaslar soylemisler,ayni konuyu tekrarlamis,simdi kisi diyor ki be asosyalim 2 defa universitede okuyamadim bu kisiye baska ne denilmesi gerekiyor,doktora gidin buda soylenmis,alinganliginiza gelince o zaman siz bu arkadasa ne gibi telkinlerde bulundunuz onu merak ediyorum...ayrica burasi havas sitesi herkes burada havas konusunda bilgi verme,bilgi alma gayreti icerisinde,burada manevi problemleri olana gerek hoca,gerek uygulama,gerek dua ve ayetlerle yardim etmeye calisilir,bende bu sitenin uyesiyim ve cok bilgi sahibi oldum,burada manevi sıkıntıları olana yani ruhani alemden sıkıntilari olana,musallat cin ifrit saldirisi olanlara yardim edilir,burada asosyalim diyen kisiye su ayeti su zikri oku ve doktora git denir ve denmis,yoksa her onune gelen başım agridi,karnım agridi,tansiyonum dustu diye konu acarsa burasi havas sitesi olmaktan cikar,güzin abla dert dinleme sitesine doner,bunada bu sitenin sahipleri,adminler izin vermez,son olarak da bu kadar alingan olmayin burada herkes birbirine ogut ve tavsilerde bulunur ve kimse bundan gocunmaz ayrica memnun olur,sonucta buradaki hic kimse leydi yada centilmen olma iddiasinda degil,havas ogrenme pesinde