Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben havas kitaplarini arastiriyorum,elimde epeyce hakiki kaynak var,bazilari el yazmasi ve orjinal arapca olanlar var,ben bu yastan sonra havas ogrencisi olacak degilim,yani o yasi coktan gectim,kaynalardan aldigim bilgileri aktarmak ihtiyaci olana vermek,gayem bu..
---------- Post added 13.07.20 at 21:37 ----------
3 onceki mesaji okursan dediklerimi gorursun
ben son yuzyilda gercek havas alimlerinin artik yetismedigi kanaatindeyim,gercekten yetisiyor olsaydi bu kadar genis boyutlu,bu kadar derin bilgiler bulunduran ilim ile islam dunyasi,muslumanlar bu kadar aci cekmezdi,bu ilimle tam donanimli kisiler olsaydi muslumanlar ve musluman ulkelerin insanlari refah icinde olurlsrdi
|
Hocam çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Amerikada bu ilimler farklı yollarla korkunç sayıda ve çok fazla tatbik edilir. Her Amerikan ünlüsü hollywood yıldızları bu yollardan geçmiştir bu ilimlerle uğraşır.Ünlü cadı yakmaları taa amerika kurulduğu 1600 lü yıllardan beri vardır. Bu gizli ilimler türkiyede ciddiye alınsa bu halde olmazdık. O kadar dünya çapında mühendisimiz,bilim adamımız var. Çok az başarı elde edebiliyoruz.