14.07.20, 15:35
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 44 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Kesfiyail Nickli Üyeden Alıntı
Sana vahyedilen kitaptan bölüm bölüm oku,ilgili ayetlerini uygula. Namazı erkanına, şartlarına, vaktine riayet ederek âşikâre kıl. Namaz, ilahi ilmin-hikmetin gereği, meşru olmayan şehevî fiilerden, gayri meşru ilişkilerden, zinadan, haddi aşmaktan, cimrilikten, ahlâksızlıktan ve şeriatın suç saydığı, haram kıldığı, kamu vicdanının tasvip etmediği, mü'minlerin icrasında hayır görmediği şeylerden, bunların savunuculuğunu, sözcülüğünü yapmaktan insanı alıkoyar. Allah'ı zikir, namaz, Allah'ın övünç kaynağı kelamını okumak, şeraitini uygulamak, Allah'ın dinini tebliğ elbette en önemli kulluk görevi, en büyük ibadettir. Allah'ın kullarına lütfuyla ilgisi ise en büyük mazhariyettir.
Allah fuhuşa giden yollar icat ettiğinizi, kurallarıyla oynayarak şeriata aykırı suç ve günah işlemeye devam ettiğinizi biliyor. ( Ankebut 45 )
Kıldığınız namaz her türlü kötü işten sahibini men etmiyor ise kişi sadece egzersiz yapıyordur ;)
|
Yardim isteyen nuskumana yardim etmek vacibtir. Bu zananda en buyuk yardim idine davetten sonra basjalarinin dinen manen yardimdit. Tavsite ve tazdiklariniz Resulullah sav in en buyum sunnrti olan tebligden. Saruk cubbe giyio de tebligi ksken terketmekten efdakdir. Ellah bizi ihkasa muvaffak kiksin. Kardesum kalemine dikune sagluk. En guzel tavsiyede bukunmussun. Fazka iki cumke kinseye ders vermek icin degil okudugunuz bikdigimuz iki cimleyi paylasmakti
|