Nasil bitecek, ne zaman bitecek?
Merhabalar,
Uye oldugumdan bu yana foruma bakiniyorum, okuyorum ama hicbir sey de yapmak gelmiyor icimden. Sebebi tabiki cok. Uzun yazarak sıkmak istemiyorum, ozet gececegim. Bakim icin de mesaj attim ama hic mesajim olmadigi icim donus olmadi sanirim.
Ailevi sorunlarla buyudum. Ozellikle baba tarafimin fesatliklari hep bizi aile icinde birbirimize dusurdu. Abim yillardir anne babama dusman. Ustelik anne babamin fazlasiyla fedakarliklari var. Hangi ise girse batirdi. Hala da oyle. Diger abim epilepsi hastasi. Dogru duzgun bi ise giremiyor. Ben ise gec girdim. Ise girdigim sehirde birisini sevdim, 5 sene boyunca hep fedakarlik yapan ben oldum, degisir diye bekledim, hic degismedi. Son careyi tayin istemekte buldum ve suan baska sehirdeyim.
Annem kucuk yasta evlenmis ve cok ezildi babamin ailesi taradindan. Babam kiziyor diye camiye gizlice giderek namaz kuran dualar ogrendi.
Suan durumumuz daha kotuye gitmiyorsa onun okudugu dualardandir. Ben de ona bakarak okurdum hep. Ama son yillarda azalttim, okuyamiyorum. Annem de yas itibariyle cok okuyamiyor.
Abilerim 35 in ustunde ve hala bekar issizler.ben de 30 un ustundeyim bekarim, univeraiteye de ise de 3 er sene gec basladim.Yani normal kosullarda bir ailede bu yaslardaki bireylerin isi gucu evi barki olur.
Yani cikmazda bir aile dusunun.Bunun sonu nereye gidecek.Allah gecinden versin anne babama bir sey olursa nasil devam edecek.
Annem de ben de belki buyu vardir diye(baba tafafimdan supheleniyoruz tabiki, cunku annemden hic hazetmiyolar) cok dualar okuduk. Ama hala yurumeyen seyler var. Ckk sukur benim isim var ama bununla bitmiyo.
Ne yapabilirim arkadaslar, cozum onerisi olan ya da forumda mesaj sayim yetersiz oldugu icin ucretsiz bakim yaptiramiyorum, bu yuzden forum hocalarindan ucretli bakim icin yardim istiyorum.
Sorunlarimi bu yasima kadar kimseyle paylasmadigim icin bikac kez psikolojik tedavi de gordum.
Annemi artik mutlu gormek istiyorum.
Bu forumu kesfetmemin de bi sebebi vardir diye dusunuyorum, belki degisecek bir seyler vardir.
Sizleri sıkmamak adina kisa tutmaya calistim yoksa anlatilacak cok sey var.
Huzursuz mutsuz daginik bir aile. Iste yardimlarinizi rica ediyorum.
|