Alıntı:
Nun Nickli Üyeden Alıntı
Ben bilgili biri degilim inanin kelin ilaci olsa basina surer meselesi.. burdan iki yil icinde ögrendiklerimi söyleyim ama size ne kadar dogru olur bilmem. Ilk önce size bakim yapan kisi ne kadar dogru soyledi bunu bilmem dogru insana mi yaptrdniz eger ki dogru kisiyse ve siz 5 vakit namaznda anlattgnz gibiyseniz bi yerde bi acik kapi kalmistir ordan gelmistir bir imtihandir benim aklimin yettgi bu. Burdan ogrendgim ilk once tovbe etmek 99 esmadan tövbe var ılk once yapilmasi gereken o daha sonra cevsen okumak hacamat yaptirmak ve pis kani topraga gommek. Bende senin gibi musallat var dendgnde takmistm.her seyi musallata ine cine baglamstim anliyorum iyi kotu seni. Ama ben ne desem seni yanlis yonlendirmsi olurum benim soyledklerm burdan iki yil icinde iyi kotu kendi ogrendklerm yinede yazmak istedim. En iyisi siz forumdaki bilgili kisilere ve hocalrmiza danisin bilmiyorsaniz o kisileri ben etiketliyim yada isimlerni soyliyim ozel olarak gorusun
---------- Post added 07.07.20 at 03:00 ----------
---------- Post added 07.07.20 at 02:47 ----------
[/COLOR]daha öncede çok sigara içen biriydim ama bıraktım 10 sene ağzıma sürmedim fakat yaşadığım sorunlar yüzünden 7 aydır yine içiyorum ama bırakamıyorum bu sefer halbuki nefret ediyorum kokusundan tadfından acaba bu musallat yüzündenmi bırakamıyorum bilemiyorum
|
Sanmam musallat yuzunden bende senin gibi herseyi musallatlarn uzerine atmistim musallat var dendgi zaman ama bu psikoljik sknttidan irade meselesi iste takma eger varsa ilk once musllat isini hallettr tek is sigaraya kalsin[/QUOTE]
Bana yardımcı olmak için nasıl içten yazdığınızı görmek zaten benim için yapabileceğiniz en güzel şey ve bana en büyük moral oldu bunun için size ve temiz yüreğinize çok teşekkür ederim Allah bu dünyada hepimizi iyilerle karşılaştırsın kötülerden uzak eylesin. Vardır bundada bir hayır görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler