Alıntı:
ProfessorCAT Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm
Bir gün içim çok sıkılmıştı ve darlanmıştı öyle bir darlık vardı ki üstüm de sanki tüm dünya beni tutmuş sıkıyor gibiydi.Havas ilmini araştırıyor nefsime dur diyemiyordum. Bulunduğum konumda dolanıp dururken yorgunluğun çökmesi ve üstüm deki yükü az da olsa hafifletmek için uzandım ve uyuyakalmışım sıkıntım ise günahlarım dı. Sonrasın da uykumda bir yolculuktaydım bir araçta muhtemelen otobüs. Yol ise deniz kenarından geçiyor ve hava karanlıktı.Gökyüzünde ayın hafiften ışığı dururken bir anda arapça olarak Allah(c.c) ismini gördüm. Sonrasın da Rabbim sana şükürler olsun beni affettin diyerek 3 kez bağırarak tekrar ettim.Uykudan uyanıklık ve uyku arasında bir yerde birisi bana geldi ve sarılı.Sonrasın da gözlerimi açtığımda sanki hiç bir derdim yokmuş gibi ve kuşlar gibi hafif ve özgür hissettim.Çok fazla araştırdım ama bu rüya konusunda kimseler bana yardımcı olmadı İnşAllah sizler yardımcı olursunuz Allah'a Emanet olun
|
rüyanizin icinde tüm cevaplar zaten daha fazla neyini merak ettiniz sizin gördügünüz gibi rüya görmek icin günlerce dua eden insanlar var
masallah size