Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
[COLOR="red"]Senin @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dediğin "frekans" sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. -) çünkü hocalığı kabul etmiyor-)
Evet nasip böyle birşey işte. Bak bir şekilde ortak frekans varmış.. Tuhaf gelmemişti zaten..
Duama gelince. Evet ibadetler elhamdulillah da ya günahı çok işliyorsak? O nidayı ben duyar mıyım? Duymazsam da acaba efendimiz şefaat eder mi? Yüzüne bakabilirmiyim? Sui zann mıdır bu bilmem.. Eğer öyle ise bu da günah.. yani sevgili kardeşim ahir zaman.. Aldığımız nefesi bile sorgular oldum.. İlaç ise haddi aşmadan keşke çekip gitmek..
Ölüm insanı kendine getirir.. İşte kabristanda toprağı kabre atarken bir ses çıkar tahta ile toprağın buluşmasında.. En çok da orda hatırlar insanlar. Sonra herkes yoluna. E bu dahi bir sınav.. Ölümü çabuk unutmak.. Esasen kalb hariç diğer geriye kalan tüm varlığımız bu dünyaya göre ve için yaratılmış.. Ne çetin sınavdır.. Her ne ise.. Çok uzatmayalım.. Zira kullanıcılardan tepki alıyoruz "havas sitesi diil mi burası ya" diye.. -)
[/COLOR
|
Günahları terk ettiğin zaman yaklaşırsın,Allahı ne kadar sevdiğini vird edindiğin günahlarına bakarak anlayabilirsin..Şefaat bağışlanma talebidir kolundan tutup çekmek değildir,bazen 1 an olur tüm seyrü sülüğe bedel olur çabalamak lazım herkesin imtihanı başka..
Ölümsüzlük büyüsü varmış he, bu ölümsüzlük isteyenlere inat öldür beni Ya Rabbi..Öldür beni Ya Rabbi..
he yaşadığımı iddia ediyorum da ölümü arzuluyorum he,egoya bak..sizden iş çıkmıyor artık kendi kendime tuzak kurup sobeliyorum cümlelerde..
Herşeyden fani olabilmeyi nasip etsin Allah bize,varlığımıza dair hiçbir beliriş ortada kalmayana dek fani olmayı nasip etsin..
Bakınca ali gördükleri ne varsa fani olana kadar hiç olmayı nasip etsin..
haydi amin ecmain diyin sizede nasip olsun,ne oldu ? dünyayı terk ettin,ahiretten vazgeçtin..kavuşmayı bile arzulamıyorsun düşünsene..hayda..
Kime nerde kavuşmayı planlıyorsun ? Ahirette mi ? işin yaş söyliyim.. şuan burda olmaz yani,Allah şuan kavuşulamayacak yerde yani ?
Neyi nerde arıyorsunuz ? etrafa Bakınca Allahın varlığından başka ne görüyorsunuz ?
He şuan görmüyorsunuz ahirette görmeyi mi umut ediyorsunuz ? Burda göremeyen orda da göremeyecek o yüzden işiniz yaş..
Burda ki tecelliyatı fark edemiyo musun ? Biliyosun her yerde.. Bilmek görmektir..Eğer Allah burda yok göremiyorum diyip en büyük günaha mı giriyorsun ?
Mesele zikirler dualar bi noktaya getirir bundan sonrası bilinç - şuur ve fark ediş noktasıdır..
niye yazdım ki ? vardır sebebi elbet geceniz hayır olsun inşaAllah