Güzel kardeşim yorumlara bakıyorumda mesele şu sen haklı isen ve haksızlığa uğradı isen dönmez.Döner diyorlarda orası muamma.Ama haksız isen ve haksız yere tebbet okuyup karşı tarafa hased kin nefret çekememezlikten dolayı okursan karşı taraf zarar buldu sende zil takıp oynadı isen horon tepti isen bu dünyada sanada bişey olmadı ise mahşer günü hesabı illaki olacağı aşikar.Allah'a havale edersin istersen.
Ha mahşere bırakmayabilir belasını burda verdikleride var.
Ben yollarda çokkkkk görüyorum özellikle ağzı yana yamulanları acaba sebebi hikmeti nedir aranızda düşünen varmı?Sebebi hikmeti benim eski kaynaklarda araştırdığım gördüğüm haksız yere gıybet dedikodu yapan misal kul hakkına girer işte onlarda ahirette hesabı var da bazısını bu dünyada yolda yürürken görürsen ağzı sağa yada sola yamulmuş demekki burdada Allah CC nun hikmeti var.Onun için kul haklarından gıybet-dedikodu-iftira- vb olanlardan kesinlikle uzak durmalı selam ve dua ile .....