Alıntı:
Liva-ül Hamd Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş gözün kapalı hangi yola çıktın bilmiyorum da senin gibi ısrarcı olan kardeşlere yolun açık olsundan gayrı söz israf olur
---------- Post added 29.06.20 at 14:50 ----------
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapma kardeşlik hazır değiliz buna 😁
|
bu arkadas daha oncede hera yi cagirdim,zeus u cagirdim falan dedi,cok soyleyen oldu yapma diye,tamam vazgectim demisti,yine basladi herhalde kafa buluyor bizimle
Alıntı:
Sjan Nickli Üyeden Alıntı
Ya da vazgeçtim zeusu cagiricam ondan 3. Gözü açmasini isteyeceğim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yalniz senin bu zeus cok karektersiz yavsak bir herif,istedikleri sana yapamaz..bak su herifin yaptiklarina.... ZEUS:
Fazla, Çok Fazla metresi vardı.Sırf Hera'yı çapkınlıklarından uzak tutup dikkatini dağıtmak için ayrı bir Peri tuttu.Bir Boğaya dönüşüp Europa'ya tecavüz etti.Bir kadını kaplumbağaya dönüştürdü. (sadece düğününe gelmek istemediği için).Sırf kendisini taklit ediyor diye bir genci yıldırım ile öldürdü.Prometheus'un ciğerinin her gün dev bir kartal tarafından yenmesini sağladı.Çok çirkin diye çocuklarından birini Olimpos Dağı'ndan aşağı attı.