Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
Tarihi ve tarihi olayları seviyorum. Bazen yüzde yüz gerçeği yansıtmasa da tarihi dizi veya filmleri de izlerim. Dizinin birinde yaralanan kişiye bir ilaç hazırladılar. ( otlardan çiçeklerden ) İlacı sürerken Ya Şafi diyerek içirdiler. Bir başka sahnede de kılıç yarasını ateşle dağladılar. Sıcak bıçağı vücuda dokundurmadan önce de Ya Şafi diyorlardı. Şifa Allah'tan. Gerisi vesileydi yani. Çok araştırma yaptım. Havas ilmi caiz midir ? sorusundan başladım da havas büyü müdür? kısmına kadar. Hatta çok dikkatimi çeken bir kısım vardı. '' Peygamberimiz (SAV) , Felak ve Nas surelerini okuyup avuçlarına üfleyerek bedeni üzerinde gezdirirmiş. '' Düşün; Cinleri ya da varlıkları olan, Allah rızası için kişinin şifasına vesile olan insanlar var.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen yaşadıklarını paylaşmış ve sonuca nasıl ulaştığını anlatmışsın. Her insanın sonuca ulaşması farklı farklı olacaktır. Kimisi sağ salim bu sınavlardan çıkarken kimisi kör sağır dilsiz de çıkabilir.
Beni ( kendimce ) sonuca ulaştıran ise ; “Ey insan! Bana itaat eden bir kuluma cinleri, şeytanları ve şerlilerini boyun eğdiriyorum. Siz de Benim emrime kulak verirseniz, çok varlıklar, hattâ cinler ve şeytanlar dahî sizlere boyun eğebilirler, emrinize girebilirler” ....
İlerde havas alimi olursam önce sana göndereceğim cinleri
Bu konu uzar gider. Sabahlar olmaz
|
minik cadı
Sende bir ara tecrübelerini yazsan, belki birisi okur da insafa gelir