@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buraya yaziyorum.
Ruyam kocaman dev bir okul.tip fakultesi be tip ogrencileri yesil onluk yesil bandana.bende ogrenciyim ama ne icin oldugu belli degil. Is arkadSlarimdan bir bayami goruyorum.onun camtasina benzer cantam var. Birde okulda yani fakultede bahar senligi var muzik çalıyor oynuyoruz.o arkadas va arkadas grubumuz birden kayıp bende biraz tanimadigim ogrencilerle bi sure oynayip elime bir battaniye aldim.bir tir konteyniri kiz ogrenci yatakhanesiymis fakultenin bahcesinde..gittim biraz uyudum kalktim sinifima geldim.cantam kayip.sonra diger siniflarda kah ogrencilere denk gele kah bos bula beni terkeden arkadaslari buldum.o is arkadasim cuzdanimi verdi.ben ona tesekkur ettim .ama imali olarak
Cantam yok dedim. Siniftada yokmus.icimdende acaba benim cantayi mi aldi diyorum.o grup arkadastan pek tanimadigim birisi"size dedim temizlik yapacaksak hademe x ablaya soyleyecektik.kendimiz yaptik"dedi.sonra baska bir arkadas polisi ariyorum kayip canta icin dedi.kayip cantamda telefonum vardi cunku.