Alıntı:
ebu ubeyde bin cerrah Nickli Üyeden Alıntı
bir kaç gün devam ettim açıkcası bir şey hissettim diyemem. faydasız olduğunuda asla söylemiyorum sonuçta zikir illaki faydası olacak. her uygulamada her işte bir incelik ve ilim vardır. o sebeple kendinize en uygun olanını bulmanız gerekir. şimdilik tecrübelerim bunlar.
|
Doktorun yazdığı bir reçete bi düşünün her zaman duaları zikir çekmeye başladığınızda önce sizin eterik bedeniniz temizlenir içeriden dışarı yani Sonrasın da tecellileri başlar nasıl bir ilacı belli bir süre kullanmanız gerekiyor buda öyle en basit bitkisel bir ilaç bile minimum 4 haftada etkisini göstermeye başlar dua ve zikirlerde böyle önce enerjiniz okuduğunuz duanın frekansına gelmeli size tavsiyem sabırla devam edin inanın daha iyi anlayacaksınız herkeste aynı zamanda aynı şekilde asla tesir etmez kimine aynı gecede kimine 10. Gecede 😉 velev ki musallat varsa onlar sizin enerjinizden beslenemeyecegi ve yaklaşamayacagi için var güçleri ile size vesvese verip sizi soğutacaklar etki etmedi düşüncesini size inandırıp biraktiracaklar siz vesveselere değil ruhunuzun özgür kalıp enerjinizin yükselişine kulak verin nacizane tavsiye Allahım selami ve himayesi sizin ve ailenizin üzerine olsun 😊