Alıntı:
Birkan Taner Nickli Üyeden Alıntı
Kötü birşey yazmadım bile ama çok ağır laflar saymış
|
Ben size yonelik yazmadim sebebp sonuc iliskisi . Onceki yorumlara bir bakin . Ne kadarina tahammul gosterirsiniz . Hakaret yok . Burada benim gibi yazan bir cok hanim var . Eger ki tek bir hadsiz yoruma musammaha gosterirsem onlarda nasiplerini alirlar . Nornal hayatta birinin bacisina kizina anasina sarf edilmeyen kelimeler burada da sarf edilemez . Alem sanal ama biz degiliz kalvyenin ardinda yazan elin yukari yukselip edecegi bedduadan cok daha iyidir burada yazilan bir kac sert soz . Gercek hayatta kimligini bulamayanlarin Allah demeye dahi dili donmeyenlerin harci degildir 1000 ayet elkursinin nasil okundugunu sorgulamak . Ben cok zarif biri oldugumu iddia etmedim . Neticede hatun kisiyim . Burada kimse benim babamin oglu degil . Saygisizca yazan uslubunu tartmadan yazdigini gonderenleredir sozum . Tutarsizlik yok . İlk gun ne dediysem halem oyleyim . Merak edipte sorani da biliriz dua isteyene de ederiz . Test etmek icin ozleden yazani da . Siz cenabi hakkin hangi sinavindan emin oldunuz tam not aldiniz ki burada benim imanimi bilgimi aklimk fikrimi sabrimi olcecek hakki kendinizde buluyorsunuz diye sormazlar mi adama ?
---------- Post added 25.06.20 at 20:05 ----------
Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
|
Duamdasin her daim