Hic kimsenin birbirini tanimadigi bilgilerinin bile sifreli oldugu bir sitede beni gundemde tutacak olan nedir . Dalga gecmek gibi bir kelimeyi Allah'ın ayeti uzerine acilan bir sohbet uzerine kullanabilmek senin ahlak ve zeka seviyeni ortaya koyar . Benim gunden olmaya ohtiyacim yok . Ama burada ufurukculuk cincilik islerine tesne olanlar benim gibi elinde tesbih dua edenlere tahammul edemedikce yaziyoe yazdikca cevabini aliyor . Sabirla cevap vermek mi gundem olmak . Biz meshur olmak istesek zaten onumuzde hic birsey engel olamazdi . Kimligi hakkinda hic bir fikir sahibi olmadiginiz insanlara camur atarken kendi elinize de iyi bakin cunku o camur ilk once kendinize bulasir . Cevap vermeye bile degmeyecek olanlar , kadin ismi ile yazanlar ki onlara da birer yazma birer entari gondermek isterim , cevabini alip baska isimle kendilerini savunmak icin tekrar konuya mudahil olan cahiller olsun meshur bizim hic kimsenin taktirine alkisina ihtiyacimiz yok elhamdulillah . Burada camur atip duzenli olarak sayfayi kirletenlere hakkim helal degil rabbim huzurlarindan imanlarindan uykularindan hacz eylesin .
|