Alıntı:
Birkan Taner Nickli Üyeden Alıntı
Size bağlama için yapılan şey size gönderilip taşıttırılmaz , kendisi taşır burada bir yanlışlık var
|
Ben zaten yazılanların ne olduğunu bilmediğim için değerli arkadaşlarımıza ve hocalarımıza danışmak istedim,o kadar yazılıp çizılen şey var illaki yazılanların ne olduğunu anlayan birileri çıkacaktır diye düşünüyorum
Ayrıca en basitinden yapılan bakır levhadaki şeyin ne olduğunu bilmediğim için onun yada benim üzerimde taşıma durumu hakkında net bir fikir yürütemiyorum çünkü forumda bakır levha diye konuları arattığınızda ateşe yakın yere gömme,üstünde taşıma,direkt ateşe tutma gibi farklı kullanım şekilleri var
Arkadaşlar bu yapılanların etkisinden kurtulmak için benim yapabileceğim bir şey varmı? @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimizin konularında 99 esmayla tövbe uygulamasını en kısa sürede yapacağım,çünkü belkide yaşadığım musallat olaylarında ben bir açık kapı bıraktım bilmeden ve o yüzden böyle olmuştur onun için o konuda tövbe etmekten başka birşey gelmez elimden.
Bu uygulanmış olan şeylerin kalan etkilerini temizleme yöntemini bilen kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa duacınız olurum