Ne söyliyeyim, yada nasıl koruma yapmalıyım. Hocalara gitmek istemiyorum.
Seneler önce haftada bir yada ayda bir korkutuyorlardı rüyalarımda.
O zamanlar nakşibendi dergahı vardı Bursa'da orada takılırdık arkadaşlarla yada daha öncesinde tam hatırlayamıyorum.
O korku normal gündelik korku değil, biliyorsunuzdur. Onları görmesiniz bile kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor korkudan. Rüya ile gerçeklik arasında tıkılıp kalıyorsun.
- 3-4 siyah giyen birileri, yüzlerini tam göremiyorum ve yan yana ellerinde kitap Arapça bir şeyler okuya okuya bana geliyorlar, korkudan kalkıyorum wc yapıp tekrar yatıyorum ve rüya kaldığı yerden devam ediyor.
- Evdesin yanında kardeşin var ve kapı çalıyor, gidip kapıyı açıyorsun, kapıyı çalan senin yanında duran kardeşin, ikisini de görüyorsun hemen korkudan yere kapaklanıyorsun v.s v.s
Ama daha sonra onlarla başa çıkmayı öğrenmiştim ve artık korkmuyordum, rüyalarımda gördüğümde beni korkutamıyorlardı çünkü ben sizden üstünüm ve siz beni korkutamazsınız felan bir şeyler diyordum. Ondan sonra yıllarca rüyalarıma girmediler. İşte geçen burada bazı şeyler okuyunca sanırım etkisinde kaldım ve tekrar girdiler.
|