Alıntı:
Kalpdahisi Nickli Üyeden Alıntı
anlıyorum kardeşim ben 3 yaşımdan beri cinler tarafından yakın ilişki içerisinde idim, sabahları yatağımın kenarında olurlardı en son 19 yaşımda yakınlık derecem ben yatarken onlar ailecek gelerek yatağımın kenarında benden nefret edip boğmaya gelirlerdi bu böyle her gün sürerdi en son rüyamda ormandaydık beni sevmeyen bütün cinler ordaydı sonra hepsi kaçışmaya başladı yeşil adam geliyo diye ormanın içinden semaya kadar elinde zincir olan yeşil bir varlık belirdi sonra korkarak rüyadan uyandım ve bişeyi fark ettim ne biliyomusun artık sanki yaşadığım ev bana daha geniş geliyordu... ve artık rahatsız edilmedim. Bu arada ilk mesaj eksik çıkmış kusura bakma 🙏
|
"Şeytan, ancak kendi velilerini korkutur.* Eğer mü'minseniz, onlardan korkmayın, yalnızca Bana karşı gelmekten sakının." Ali İmran 175
Allah Azümüşşan'a Tevekkül edince her mesele çözülüyor değil mi? -)
Sınavın ağırmış.. Sevindim kurtulmana kardeşim. Çok geçmiş olsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] toparlandık sayılır. Elhamdulillah. Hayır da şer de yalnız Allah'tan gelir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim. Allah razı olsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşey tamamen yoluna girdi desek yalan söyleriz. Ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Her kabz halinin bir de genişliği vardır elbet. Elhamdülillah verdiği herşeye..