Alıntı:
BLueSea Nickli Üyeden Alıntı
Yok kardesim ne kusuru estagfurullaf. Ben sana hemen cvp vereyim.
Evet buyu bozmak cok kolaydir aslinda neden kolaydir biliyormusun ya da nasil kolaydir? Rabbimizki ondan ustun ondan kudretli hicbisey yoktur. Kulu yeterki tam ihlasla onun ayetlerine siginsin ve ve sadece ellerini acarak ondan istesin. Insanlar sadece ellerini acip Allahtan istemek ona dua etmekten acizler. Eger ellerini acip dua edebiliyorsan Rabbim istemis demektir. Her sey Allahtan dir büyü de Allahtandir yeterki kul bunun farkinda olsun.
Gelelim hoca medyum kismina sorunun. Büyü bozdurmak icin daha oncelerde bu konularda cok cok cahilken bende gitmistim hocaya.Saniyordum cok farkli metotlarla büyü bozuluyor cok zor Bilmiyordum ki Hersey kuranda saklı her sey rabbimin ayetlerinde gizli. Her sey Allaha tam teslimiyetten geciyor...
Sanirim yeterince aciklayici olmusumdur selametle
|
Ben de bozmaya çalıştım cübbeli Ahmet hocanın tuz tekniği ile sonra tuzu yaktım topraga döktüm evde gezdirdim. O varlıkları toprakta ve yatak odasında hissettim. Bir ürperti bir enerji yoğunluğu oluştu. Vahçemdeki toprağa döktüm tuzu sonra eve geldim yatağın üzerinde bir toplu iğne buldum... Bu büyü malzemesi diye düşündüm. Yıllardır yoktu niye çıktı hocam bu iğne...