Alıntı:
Cennettengelen Nickli Üyeden Alıntı
Tevbe ettim esragfirullah ya gaffar çekiyorum.. Estağfurullah el azim çekiyorum. Ya tevvab çekiyorum.. Ben de istemedim böyle olsun. Sürekli engel olmaya çalıştım. Hatta bir keresinde karnına bıçağı saplamaya çalıştım ama yapamadım sinir krizi geçirdim. Ve psikologa da gitmedim. Allaha sarıldım. Ben niye izin verdim diye düşünüp duruyorum. Aslında hiç izin vermedim beni sürekli tehdit etti. Tehditleri umrumda değildi bana yaptığı. Oğluma birşey yapacak diye korktum. Bir daha olursa dedim seni ya öldürürüm ya da şikayet ederim hapse attırırım dedim. Baktım devam ediyor. Bu kez boşanmak la tehdit etti. Ben de defol git dedim. Sen kendi öocuğuklarını bırakıp gitmişsin. Sen den ne köy olur ne kasaba dedim. Şimdi de affetmiyorum Allaha havale ettim. Ablası şeytanı ile ablasının kızı olacak şeytanın bizi ayırmak için büyü yaptığını anladım ve öyle oldu. Öğrendim. Ben bursa ölürken onların bğyülerinin etkisiyke hoca topragı okurken ben burda ölüyordum. Kalkıp gelmedi 2 saat yoldan. Aynı durumda ablası ölüyor olsaydı adanaya 8 saatlik yola giderdi. Yani aslında o iblisler bedenimden beni yaka yaka çıktığı gün eşim de çıktı gitti benden. Yani kalbimde ona karşı be sevgi ne merhamet ne de üzüntü var artık.
|
kardeşim arada büyü varsa ne yaptıgınında farkında degildir bolbol LA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYİL AZİYM onların gittikleri hocayı biliyorsan sende ona git bide forumumzdaki hocalarımıza bir baktır celil hocam yardımcı olur inşALLAH