Alıntı:
Enescan85 Nickli Üyeden Alıntı
Eşimle sebepsiz ayrıldık 5 6 ay oldu ortada kayde değer bir sebep yok. Ayrılığımizin 3. Ayında bir hocaya gittim 600 tl para ödedim evde temizlik yaparken çok eski 15 20 yıllık muska bulduk hocaya götürdük ayrılık için yazılmış huzursuzluk için dedi eşimin gelmesi için bazı şeyler yaptırdı karabuber sure oku yak dedi yaptım olmadi. Başka hocaya gittik dediki annem babam için boşanması makası yapılmış anneme işlememiş ama eşim elini deymis muskanın olduğu yere ona geçmiş şuan eşim veya aileler bir araya geldimi kedi köpek gibi anında şiddetli kavgamız tartışmamız oluyor. Lütfen yardımcı olun . Ben ışığı söndürüp karanlıkta yürürken karşıma bir sulet çıkıyor işimde sirekli başarısızlık işten ayrılma çıkarılma hayatım mahvoldu lütfen yardim
|
Allah yardimcniz olsun yinede yanlks bilgi vermeyim ama o karBibere okuyup yakma yikma isi iyi degil celp sanirim tama esiniz ama ortada buyu muska varsa o cozulmeden bi gerekliymiydi bilmem tabi. Siz hocalarmiza danisin ama once Celcelutiye hocanin konularinda 99 esma ile tovbe var onu yapin sonra bakim icin hadimulkutup hocaya yazin yada sin hocaya ucretli bakim yapiyor bildgm kadaryla