Alıntı:
Cennettengelen Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm din kardeşlerim, değerli hocalarım. Lütfen bana yardım eder misiniz? Büyük oğlum 14 yaşında çok asi isyankar ve ağzı çok pis ve bize karşı saygısız.. Ağzından küfür eksik değil. Şu telefonu elinden bıraktıramıyorum. Pupg ve daha bir çok oyunları oynuyor tanıdığı ya da tanımadığı insanlarla. Onlar küfür ettikçe oğlum da küfür öğrendi çok asabi çok sinirli. Suya esmalar okudum içiriyorum. Dua ediyorum sürekli.benim lanet beddua ve küfürlerimden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum. Bunun tövbesini de yaptım. Başka ne yapabilirim. Psikologa gitmiyor ilaç kullanmasını istemiyorum. Korkuyorum daha kötü olur diye. Vurmak istemiyorum kötü söz söylemek istemiyorum. Tevbe ettim. 4 yaşındaki oğlum da ondan öğreniyor. Allah rızası için ne yapacağım. Var mı bildiğiniz bir dua Esma.. Yani hocaya götüreyim de nuska yazdırayım mı diyorum. Allah rızası için bana bir recete verin oğlumu kurtarmak istiyorum. Sizin de hepimizin de evladı var. Hepimize bağışlasın Rabbim. Rabbim kimseye yaşatmasın! Çok üzülüyorum ve hep kendimi suçluyorum. Allahım oğlumu affet beni affet diyorum. Dua ediyorum sadece.
|
benim lanet beddua ve küfürlerimden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum
cevabı sorunda gizli..
Başkasının hayatına ve çocuğuna bile ettiysen sana senin çocuklarına sirayet eder..
Ne esmalık ne muskalık..
Yiyecekleri hafiflet önce,et ve et ürünlerini haftanın belli günleri yap.
Sabah namazından önce veya sonra her biri 1 nefeste olmak üzere 41 fatiha okuyup ellerini aç ; Allahım okuduğum 41 fatiha çocuklarımın 5 alemine tesir etsin,seyrü sülüklerinde onlara engel olan ne varsa sen dengele şifalandır ortadan kaldır.Senin razı olacağın hal islam üzere yaşayabilmelerini nasip eyle..
bunu 40 gün boyunca her sabah uygula,hocaya git at 500 çözsün sorunu
yook öyle iş,Allah musibeti alnının akıyla mı çıkıcan yoksa yaratılmışlardan mı meded umacan diyede verir..Sana denk geldiyse biraz emek vericeksin çocuklar için..
Eve haram para giriyor mu ? giriyorsa bu sorunuda düzeltmelisin..
Bunların hiçbirisine cevap verme..
Ettiğin beddualar için tövbe et,fatihayı düzenli uygula..