Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Manevi makamlar elde etmek için
Bu tertib manevi makamlar elde etmek dualar kabülü ve manevi alemde itibarinizi artmasi içindir,ve butertib 7 evliya adina dua etmekle oluyor.Tertib aşağideki gibidir:
1.100 istiğfar
2.7 Fatiha suresi
3.11 Ihlas suresi
4.3 Nasir suresi
5.1 Yasin suresi
6.Okumuş olduğunuz tüm istiğfar ve surelerin sevabini öncelikle Peygamber Efendimiz (sallahü aleyhi ve sellem)'in ruhuna ve Seyyid Abdulkadir Geylaniy Hazretleri'nin ruhuna ve 7 evliyanin ruhu adina bağişlanir evliyalarin adi aşağidaki gibidir
1.Sultan Safiy Isfahaniy
2.
Sultan Beyazid Bestamaniy
3.Sultan Abdulhayir Mazadaraniy
4.Sultan Ebu Seid Semaniy
5.Sultan Mahmud Ğazneviy
6.Sultan Adham Hurasaniy
7.Sultan Ğaziy Buhariy'lerin ruhuna bağişlanir
Not:Bu tertibi bizde yetişen bir tür evliylatin adi bemfe vardi vardi ve bazi etkili hacet dualari ve çalişmalarindan ilham olarak kendi tarafimdan yapildi ve bu konuda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocalarimizla istişare ettim ve uygun görduler ve tertibin içine Nasir suresini eklememi önerdiler ve bu tertibi sizlerle paylaşmayi istedim ve sadece allah rizasi için okuyoruz yoksa tüm emekleriniz boşa çikar inşallah allahin izni ile manevi makami nesib eder.
|
Benim bu hususta herhangi bi tavsiyem olmadı kardeşlik bizi yazmasaydın keşke,istihareye yatıp görevli zaatların adını yazsaydın bari
Bu şekilde tertip yapılmaz 11 kişiyi davet ediyorsun,Allah izin verirse 11'i icabet eder. 11 tane mubarek ve sadi bi odada duruyor
Büyük olan küçüğe görevi devreder gider.Niyetin hayır hasenat ise 19 fatiha 19 kesver olarak düzeltmelisin,Neden 19 ? un cevabını verecek mecra ben değilim
İnşaAllah Allah nasip eder