Alıntı:
Umutlu69 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sende öyle seyleri merak ediyorsun ki sen sorunu soyle ben cevabini vereyim o kisiye soracaginiz sorulari biliyorum cunku cevaplarini
|
Ben her bilgiye çok aç biriyim, kusuruma bakmayin
Bire bir deneyimleyen bir kisiye o yuzden sormak istemistim.
1) hayir hatemi müsteri celbi, rızk, sevgi muhabbet vs gibi her turlu konu icin kullanilabilecek bir hatem midir? Yoksa spesifik olarak sadece sevgi aşk vs gibi iki kisiyi birlestirici bir etkisi olan bir sey midir?
2) tahminim, kehribar secilmesinin nedeni belki bu tas sevgi uzerime bir enerji yaymasi ozelligi vardir diye dusunuyorum. Fikriniz var mi?
3) arkadasinizin ilk takmaya basladigi andan itibaren his olarak ne hissettigini merak ettim. Yani hislerinde yukselme vs tarzi ya da baska bir durum vs neler hissetmis?
4) verilen tertipleri yerine getirmemeye basladiginda mi bu salmislik pes etme duygusu olusmus. ( kolyenin etkisini anlamak icin soruyorum)
5)kac gunden sonra okumayi birakmis?
6) hayir hatemi denildigine gore bunun şer hatemi de vardir belki diye duz mantik kuruyorum, fikriniz var mi?
Ilk 5 soru benim icin daha merak ettiklerim, 6.soru cok da onemli degil ama yine de yazmisken sormak istedim.
Hah bir de 7) kac gunde hazirlanmis bu kolye acaba, sizin arkadasiniz yapalim dedikten kac gun sonra elinde olmus?
Sabriniz icin cok tesekkur ederim