15.06.20, 11:47
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Baran Sis Nickli Üyeden Alıntı
Defne yaprağını yakmak derken nasıl dua felan ederek mi yakayim ve ikinci dediğinize göre çat çut dediğiniz gibi normal fakat dua okudukça çat çut artıyor ayetel kursi okuyunca bir şeyler düşüyor ondan korkuyorum ve normalde ben cinlerden korkmam Ben Ademoğlu olarak cinlerden daha üstünüm bunu bildiğim için Allahtan başka hiç bir varlıktan korkmam ama bu cinler bana öyle vesvese veriyorki sanki kendim konuşuyorum sanki gideyimde bana saldırsınlar tarzı konuşmalar oluyor beynimde
---------- Post added 15.06.20 at 11:35 ----------
Kafir cinler müslüman cinleri görebilen irtibata geçebilen veya onları his edebilen kişiler diye biliyorum.
|
Düşme kalkma haricinde gölge filan gibi bişeyler görüyormusun? Yani ya musallat yaşıyordun yada üzeresin. Rukye ayetlerini kulaklık tak Bi dinle.
Defne yaprağı aktarlarda satılıyor. Okuma yapmanı yazmadım çünkü durumu bilmiyoruz.. Defne yaprağı gitmelerini ve bir süre gelmemelerini sağlayacak bir çözüm evin sakinleri ise yada geçerken uğramışlarsa gibi durumlar içindi. Şuan varlıklarını sana belli ediyorlar evham yapmıyorsan eğer.. 50 msjını doldur dolmamışsa gel özele
|