Alıntı:
Oğuz Baba Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm geçmiş olsun
Ev için bu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Korku halinin geçmesi için ise
Bismillâhil hâlikil ekberi ve hüve hirzün mâniün mimmâ ehâfü minhü ve ahzeru..
Lâ kudrete limahlûkin mea kudretil halikı;
yulcimuhû bilücami kudretihî ahmâ hamîsen etmâ tamîsen ve kânellahü kaviyyen aziyzâ..
Hâ-Mîm, Ayn-Sîn-Kaf hi*mayetünâ..
Kâf-Hâ-Ya-Ayn-Sad kifâyetünâ.
Feseyekfiykehümullahü ve hüvessemiy’ul alîm ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm..
---------
Her gün 1 kere Seyyid Yahya Şirvani hz nin Vird i settar (Allahümme ya Settâr ya Settâr diye başlayan) duasını okuyabilirsen sesli inşallah faydasını görürsün.
Geçmiş olsun Allah şifa versin
|
bana verdiğiniz şeyi okudum teşekkür ederim tamamiyle anladım ama defne yaprağı bana daha mantıklı geldi bunları yapabileceğimi sanmıyorum tek başıma kalsam yeterince vaktim olmaz 3 saatte dinlendirme var yetişemem o yüzden defne yaprağı ile hepsini kovmayı deneyeceğim
---------- Post added 15.06.20 at 11:45 ----------
Alıntı:
Cok Bilmis Nickli Üyeden Alıntı
Genleşmeden oluyor kardeşim herşeyi 3 harflilere bağlamayın
|
doğrudur biliyorum genleşmeden olduğunu fakat kendi kendine düşen resimler olsun nadirde olsa kendi kendine düşen resimler gece yatarken mutfaktan tabak çanak sesleri sanki birisi yerleştiriyor gibi direk mutfak benim odamdan çıkınca sağ tarafta uzun bir yol sonrası ayağa kalkıp koşuyorum oraya doğru fakat bir bakıyorum kimse yok seste yok bu sefer tuvaletten ses geliyor giriyorum yatağa sağ tarafa dönüyorum yatıyorum zar zor ama sesler o kadar yüksek değil hafif kısık