Alıntı:
krsd Nickli Üyeden Alıntı
Evde varlıklar var. Defne yaprağı yakarak defedebilirsin. Yada bir cindar bulup evine baktır. Sufli varlıklarsa aldır. Ulvi iseler dediğim şekilde çıkmalarını sağlasın.
Yeni kapanmış bir elektrikli aletin çat çut sesler çıkarması normaldir. O aletin içine de elektrik girdiği için bir enerji birikmesi olabilir. Bu da kapattıktan sora enerjinin boşalmasıdır. TV nin içine cin mi girer be.. İzlenme hissi varsa da büyük ihtimalle varlıklar sufli dir. Anlık çözüm defne yaprağı yak. Evin odalarını dolaşır. Bi müddet rahat edersin.
|
Defne yaprağını yakmak derken nasıl dua felan ederek mi yakayim ve ikinci dediğinize göre çat çut dediğiniz gibi normal fakat dua okudukça çat çut artıyor ayetel kursi okuyunca bir şeyler düşüyor ondan korkuyorum ve normalde ben cinlerden korkmam Ben Ademoğlu olarak cinlerden daha üstünüm bunu bildiğim için Allahtan başka hiç bir varlıktan korkmam ama bu cinler bana öyle vesvese veriyorki sanki kendim konuşuyorum sanki gideyimde bana saldırsınlar tarzı konuşmalar oluyor beynimde
---------- Post added 15.06.20 at 11:35 ----------
Alıntı:
zehra4 Nickli Üyeden Alıntı
cindar ne ola ki ?
|
Kafir cinler müslüman cinleri görebilen irtibata geçebilen veya onları his edebilen kişiler diye biliyorum.