Alıntı:
Ninexus Nickli Üyeden Alıntı
Galiba yanlış anlayanlar olmuş x) lütfen yukardaki mesajları okuyun , ben kesin bir şey beyan etmedim , sadece bir takım rivayetler nakl ettim(takvaya teşvik , amma tabi bende evvelce bazı hatalara düşüyordum , şu anda düşüyorum , bana dua edin hidayet bulayım , lakin şunu fark ettim ,ne kadar şeyden tövbe ediyorsam o kadar aşk artıyor , aşk artınca dua daha çabuk kabul görüyor !), yoksa ben nerden bileyim hangi dua kabul olur veya olmaz , ben kimimki .
Ne haddime .
|
Estagfurullah . Güzel bilgi ve fikirlerinizi paylaşmışsınız ALLAH razi olsun . Ancak devir ahir zaman, nefis kuvvetli . O kadar takva sahibi olamayınca madem bunlari yapamayınca duam kabul olmayacak o zaman dua etmeyeyim diye yanlış bir düşünceye kapılabiliyor insan . Onu anlatmaya çalıştım naçizane . Benim bir kardeşim var mesela. Pek yaramaz ailemi uzuyor bazen . Ama ailem yaramaz bu çocuk , bizi üzüyor diye onu silmiyor . Yine istediklerini yapiyor. Evlat iste . O misal biz de kuluz iste . Tam istediği gibi kul olamasak da biz de güzel ALLAH’imizin kuluyuz . Eksiğimiz var diye, gunah işliyoruz diye dualarımızı kabul etmez mi benim rahmeti bol canımmm ALLAH ‘im...
İnsallah O’na layık kul olmak da nasip olur