Alıntı:
Xxyyzz Nickli Üyeden Alıntı
Nice insanlar gördüm . Bizim belki gunahkar diyebileceğimiz . Kalbini bilmediğimiz . Ama yaşantısına bakınca öyle tabir edebileceğimiz (alkol, namaz kılmamak ve daha diğerleri) ama ALLAH deyince aşkla konuşan . Hep “güzel ALLAH’im”la başlayan sohbet ettiğimiz esnada ağızlarından çıkan Dilek cümlelerinin gerçekleştiğini gördüğüm . Rizka boğulan . Hem de tesadüfen olamayacak şekilde defalarca .
Yani demek istediğim o ki ; ben de çok yaşantıma dikkat ettiğimi söyleyemem . Kapalı değilim mesela. Namazlarimi aksatıyorum . Evet dört dörtlük yaşamıyorum . Ama bu şart midir? Rabbim bizlerin duasını kabul etmez mi yanı ? Hiç sanmıyorum öyle bir dışlama yapacağını. Çünkü ben O’nu çok seviyorum
Bi anlık gafletle dün sordum evet neden etki göremiyorum diye . Değerli insanlar da fikirlerini beyan etmişler ALLAH razı olsun . Ama ben inanıyorum ki RABBİM beni duyacak .
40 gün 40 vakıa okumalarım bitince tekrar yazacağım buraya güzel gelişmeleri İNSALLAH .
Ancak sonunda okumam gereken bir duadan bahsedilmiş . Onun okunuşunu bilen varsa ve yazarsa kendisine de dua ederim İNSALLAH
|
Devamında bir açıklamada bulundum , ben nakilciyim x)
Alim değilim , haşa peygamberde değilim , tabiki Allah’ın rahmeti geniş , o yine kabul eder , amma sonsuz merhamet sahibi bir rabb uğruna bir kaç hatadan vaz geçemez isek bunun adı aşk olur mu ?
Aşk kendinden geçmektir , geçmekten geçmektir .
Aşk yok ise yaşamak ne kadar değerlidir ?
(Yanlış anlaşılmasın bende beceremiyorum , keşke yapabilsek , kolay sözleri süslemek)