بسم الله الرحمن الرحيم
Eğer şayet bu dua evliler içinse o zaman başka bir tane mevcut , cima esnasında يَا نَافِعُ diyerek kalpten zikr edin , çok muhabbet hasıl olur (dil develenmeyecek ! Aman ha!)
Tabikide zina için sakın bunu yapmayın çok fena olur .(artık ne tür bir çarpılma olur orasını bilemem) . Kalpten manasınıda düşünün , hem çocukta bakarsın salih filan olur .
Bunu uygulayan adam beş vakit namaz kılıyor olması lazım , nikahı her şeyi dine uygun olacak , farz oruçlarını tutmuş olacak , tutmadıysa ve namaz kılmadıysa tövbe edecek ve kazalarını her gün yapacak ! İtikadı (inancı) ehli sünnete uygun olacak !(cübbelinin itikat risalesini okusa kafi gelir , birde yazmış olduğu ilmihalıda oku , tatbik et , en büyük evliyalardan olursun , banada şefaat edi ver inşaaellah)
kız arkadaşım falan filan gibi şeyler caiz değil , madem seviyorsun kızı , kendi elinle onu cehenneme atma ! Amma sen kızı değilde duygularını seviyorsan o zaman zaten senin aşktan nasibin yok . Gözle görülmeyen hormonların vesile olduğu zevke köle olmayalım .
Ha şimdi arkadaş evli değilse , meşru bir surette evlenmek istiyorsa o zaman şunu tatbik edecek (kolay merak etme) :
360 defa :
Bu ismi şerifeyi okuyacak ,dediğimiz gibi 360 kere amma her yüzünde başında VE SONUNDA bir salavat getirecek ! amma harfleri arapça olarak iyi telafuz edecek ! Köydeki imamlardan bir tanesine sor , merak etme kolay , mahreç o kadarda zor değil , belki ح خ harflerinde biraz zorlanırsın o kadar .
İşte bu terkipte aziiim sırlar vardır (sırf evlilik değil) yaşa gör .
Ben şu kızı veya erkeği istiyorum ,onun ile evlenmek istiyorum diye alma niyetini ,çünkü sen gördüğün kadar istersin , allah sana bilmediğini ve daha iyisini verir ! Sen Allah bana hayırlı eş nasip etsin diye niyetini al ! .
Devam et her gün ,vaz geçme , duam kabul olmadı diyerek acele etme, eğer kabul olmadı dersen kabul olmaz , kendine çeki düzen ver , farz, vacip, sünnet bunların hepsine dikkat et , cübbeli ahmet hocanın vaazlarından her gün dinle , sıkmadan anlatan nadir ehli sünnet hocalardan olduğu için onu tavsiye ediyorum .
Muvaffakiyet Allah’tan , biz zafer ile değil , cenk ile emr olunduk .
Burdaki terkiplerden daha kuvvetlisini bulmak zor , çünkü muhakkak ki yukarıda evlenmek için beyan etmiş olduğumuz ismi şerif İsm-i Azam kuvvetindedir , tesiri keskin kılıç mesabesindedir , (ben bizzat çoğu şeyi yaptım , oluyor yani sıkıntı etme ) .
Eğer vermek istemeseydi, istemek vermezdi.
(Said nursi)
(Meşru , yani helal olan isteklerden bahs ediyoruz tabi)
Hazır bu terkibi zikr etmişken bütün faziletlerinide koyalım , ihtiyacı olan filan çıkar .
Lakin şunuda belirtelim , istek hasıl olduktan sonra bu ismi şerifi her gün en az bir kere okumaya devam etmek lazım .
Hepsi cübbeli ahmet hocanın kitabından alıntı , büyük alimlerin kitaplarını tercüme etmiş .
Bunların zikri için izin vermiş lakin şu şartlara uymak şartı ile .
Sübhanallaah , bayadır okumamıştım bu kitabı , benim sorunumun çözümüde burda yazıyormuş .
Cidden forumda bir arkadaş dediydi , başkasına yardım edersen allah da sana yardım eder diye , maaşaaaeellah .
Bende aradığımı bulmuş oldum xd