illa yaşamak mı gerek, görerek izleyerek beğenmek/beğenmemek olayları üzerimize davet eder mi?
Emıne Elcıoglu yani şöyle anladım nacizane, fatmagülün suçu ne diye bi diziyi yıllarca bizlere izlettiler, neydi fakir ama kendi halinde bi kızı zengin varlıklı ailenin çocukları taciz ettiler. Aile mahkemeye başvurdu, güçlü olan aile para teklif etti, içlerinden gönüllü olanla evlendi bu iş kapandı.
" burdaki her tavır bu hadise üzerine kaçış noktası olabilir, ailenin gücüne güvenen erkek çocuklara cinsel taciz eğilimi, fakir olup sonuçta para yada yakışıklı bi erkek meyli olan kız çocuklarına tacize meyilli istek veya korkular. Bilinç özünde neye talip ise hakikatte onu yaratıyorsun diyor.. .her yerde tiktok diye reklamı çıkan bu ve bunun gibi saçma uygulamalara göz atarsanız insanların esasında ne kadar psikolojilerinin bozuk olduğunu , sonunu düşünmeden davetlere maruz kaldığını , arz/talep ilişkilerini görebiliriz.. istisnası aklı ermeyen çocukların maruz kaldığı eğilimler olabilir. Maruz kalan çocukların bu durumu eymen bey daha iyi açıklayabilir ama genlerle alakalı olabileceği (dedesi erik yemiş torunun dişi kamaşmış) "çocuğundan çıksın " bedduasınin vücut bulduğunu düşünüyorum. Allahın sebebsiz işi olmadığını da biliyorum. Doğrusunu Allah bilir. Selamlarimla.
|