Alıntı:
Dire Vengeful Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BU VİDEOLARDAN HERHANGİ BİRİNİ FARK ETMEZ HANGİSİNİ DİNLEMEK VE İZLEMEK İSTERSEN SABAH 1 ÖĞLE 1 AKŞAM 1 YATMADAN ÖNCE 1 KERE İZLEYİN VE MEDİTASYON YAPIN BELLİ BİR SÜREDEN SONRA BİLİNÇALTINIZA YANSICAK VE BEYİNONA GÖRE HAREKET EDEREK 3.GÖZÜ AKTİVE EDİCEK
|
yav kardeşlik yanlış anlama ama sen açtında bunlarla başkasına mı öneriyosun ?
Adı üzerinde subliminal,saklı bi kutu..Youtube'da subliminallere dair biraz araştırma yap..Kendine neler yüklüyorsun ve yükletiyorsun..
Biz Kuran ayetlerini subliminal olarak atmaya tedirginiz , sen faydasını görmediğin birşeyi paylaşıyorsun yapma gözünü seveyim..
Ley hatları üzerine kurulan frekans jeneratörlerini araştır,çocuk çizgi filmlerindeki ve yetişkin filmlerindeki subliminal ve 25. kareyi araştır..Sen dinlediklerinle bu ses dosyalarını yapan kişiye teslim ediyorsun kendini.. Ki yanlış yoldasın.. Foruma Keşif yaz 350 tane konu gelir..çıkart keşif ayetlerini..Googlede her ayeti mp3 olarak bulabilirsin tekrarlama kısmını seç sabağa kadar tekrarlat bakim.. 3.göz ile subliminalin ne alakası var gözünü sevem canını yiyem etme..
Desen ki çakralar konuna girdim ali kardeş 3.gözün frekans dosyası var orda kaç hz olduğunuda öğrendim..Ses mühendislerinin kullandığı program indirdim..
3.göz frekansının altına subliminal keşif ayeti koydum al bu da linki..öpeyim alnından..milletin zehirli frekanslarını yayma..niyetin güzel ama kime güveniyon sen ?
herkes ümmetin hayrına,anasının babasının hayratı niyetiyle youtube'a frekans ve subliminal yüklüyor dimi ? En zehirli mecrayı kütüphane edinme kendine..zehirli tohumlar zamanla yeşerir..