Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Taşımadim , aynı çerçevede. Alınganlık da etmedim direk direk söylemiş müzik dinleyenlerin hepsine dedim diye. Ben de direk cevap verdim. Bu tarz davranışlar çok büyük bir problemdir aslında. Yaşı biraz küçük elbette hoş görüp gecebilirdim ama küçük olmak da bazı şeyleri gerektirir. Buyuklerim de benim gibi düşünüyor arkamdalar diyip incittigin gönülleri düşünmezsen bence önce bı kendini toparlayacaksin. Hüküm vermeyi biliyorsa küçük değildir .
Bugün müzik dinleyene beyinsiz der , yarın başka inancına ters gelene dinsiz der... Bu nitelendirmeler yüzünden kaç müslüman yine müslüman olan kardeşlerinin kanını döktü. Ne alakası var demeyin nolur , hepimiz herseyi çok iyi biliyoruz .
Herkes almış eline mührü imanometreyi , sayıp sayip mühürlüyor. Cemaatler den çıkıp gençler arasına bı inin bakalım hangisi dinden neden soğumuş .
Aaaa ama olur mu önce müzik dinlemek gibi bazı şeyleri bı fişleyecegiz. Ona varana kadar neler var.neler ...
Müzik vaaaar müzik var.... İnsan var insan var...
Hem benim derdim de müzik falan değil.
Bu tarz yaklaşımlar hiç ama hiç hoş değil. Bakın hala özür dilemeyen bı insan var karsimizda. Bu kadar kolay etiketleyeni bunkadar kolay etiketleyeceksin.
İnanın beyinsiz olmak bazı tür beyinlere sahip olmaktan çok daha evladir.
|
Müslüman olmayan bir insan gördüğümde dinsiz demem inşAllah doğru yolu bulur derim. Müziği istediğin niyetle dinle nefsi besler , nefsin sevdiği şeyi Allah sevmez Araştırmanı doğru yap şu tavrı bırak sonra yazarsın inşAllah doğru yolu bulursun.