Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Bazıları biz oluyoruz da hata denilen şey özür dileme gerektirir. Kelime hatası değil , davranış hatası . Hatasını anlamak özür dilemekle ifade edilir kendi haklı çıkararak değil.
Herkesin nefsi kendine . Halife ya da peygamber değil. Benim dinim bana senin dinin sanadır. Müzik dinlemekle beyinsiz olunmuyor. Başkalarını böyle itham etmek çok ayıp. Önce hatasını anladiysa kendini aklamayı birakacak. Gençse böyle öğrenecek, pohpohlanarak değil. Madem genelleme yaptı hepimiz uzerimize alınmakta haklıyız. Benim için de beyinsiz olanlar başka kriterler taşıyor ama böyle aleni hakaret etmiyorum.
İnsan edeben bir özür diler. Bunun ötesi yok.
|
kelimelere takilmamak lazim,dinlenen muzigin turune gore,muzige katilan duygu ile,muzige gore yapilan adaptasyon ile,muzikle yaptigin fiiliyata gore, akilsizda olunur,aptalda olunur,gunahkarda olunur,hatta isyankar bile olunur...istersen ornekleyebilirim
İmamı Şafi ra.
|