Alıntı:
Umutlu69 Nickli Üyeden Alıntı
Aldim bunu gunluk salavati fatih okurum hepsinin sonuna eklerim Allah razi olsun
|
İşte büyük sevap kazandırdığına inanılan salavatların sonuna monte edip okunursa kanaatimce mükemmel olur zaten salavat değeri fatih in 120.000 hasene derler.İşte onuda birde o kırmızı ile yazılanın verdiği değer üstüne ekleninc eher salavat daha farklı amel defterine yazılabilir değer olarak.
Bir yerde okudum eski zamanda adamın biri bu tip bir dua etmiş ve yazıcı melekler demişki yarabbi bu kul senin için dediki Yarabbi senin zatının yüceliğince celalin ve cemalinin kadrinin gücünün nispetince seni anıyor ve selam ediyorum gibi bişeydi yanlış hatırlmıyorsam.
İşte yazıcı melekler nerden bilsin Rabbül alemin denilen sıfatların değer derecesini.
Sonuçta Allah CC demişki o ne dediyse aynen yazın onun ecrini sevabını ben ahirette hesap günü ona vereceğim.
Bende 2 sene evvel 100 milyon salavat değerinde salavat (Salavatı Muzaafat) deniyor diye bunu ezberledim işte sonlarına bu üsteki olur başka var 2 adet ayrı onlarda sır monte edip okuyorum.İnanıyorumki zaten salavatlar sevabı katkat yüksek üstüne bunlarda monte edilince görünen bizim amel defterine aynı üste adama yazılan muamele inşaAllah yapılır.Karşılığını ahirette görürüz diyorum.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Abdike ve Nebiyyike ve Resulikennebiyyil ümmıyyi ve Ala Alihi ve sahbihi ve sellim tesliymen bikaderi Azemeti zatike ve fiy külli vaktin vahiyn
Manası:Ey Allah’ım! Kulun, peygamberin ve resulün olan o nebiyyi ümmi efendimiz Muhammed’e ve ali ashabına, her an zaman Sen’in zatının büyüklüğü(nün sonsuzluğu) kadar salat ve selam eyle
Fazileti:1 defa okunduğunda 100 milyon salavat değerinde