Alıntı:
Canberk er Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle bu forma girdiğimden beri benle en çok ilgilenen ve en çok değer verdiğim abilerimdensin ve bu sana değildi bu şarkı dinleyen herkeseydi ve laf değildi hatanızın farkına varın diyeydi canım abim. Mümin ne demek ? Mümin: inançlı , inanan demektir. Şüphesiz burdaki çoğu kişi inanıyor peki sadece inanmak yeter mi ? Mümin : inanan ve uygulayan dır. Bir de benim beyinsiz mümin dediklerim hakkaten kabaymış affola özür dilerim beyinsiz mümin: inanan ama tam uygulamayan ben burda iyliklerini düşündüm canım abim çok değerlisin yanlış anlama
|
Estağfirullah özür dilemene gerek yok kardeşim. bak bizi biz yapan şeyleden biri konuşurken yada yazarken kullandığımız üsluptur. Sana hep söylüyorum yazarken ve konuşurken 2 kere düşün 1 kere yaz yada söyle. Gençsin, heyecanlısın doğru yolu da bulmuşsun Rabbim yolundan ayırmasın ama dediğim gibi kelimelerini tartarak ve düşünerek seçersen eğer hep kazanan sen olursun. Kendini haklı iken haksız duruma düşürme. Allah'a emanet ol kardeşim sende değerlisin merak etme Hayırlı gecelerin olsun..good