Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
musluman okumuyor,duyduklari ve aklindaki nefsine kolay gelen dogru bildigi ile amel ediyor,su an din alimi!!!!! diye bilinen kisilerin verdigi fetvalara bakin!!!!!!! sakız orucu bozmaz...horozdan kurban olur....kurban Allah icin hayvan kesmek degildir....namaz ritueldir.....kadinlarin saçı haram degildir....başörtusu teferruattır.... ulkedeki enflasyon orani kadar faiz almak helaldır....gibi daha fazla cesitlendirilecek fetvalar veriliyor....okumayan,ogrenmeyen muslumanda bunlarla amel edip yaşiyor...simdi gunahkar olan fetvayi veren mi? bununla amel eden mi? yoksa her ikisi mi?......birde gunluk hayatinda dinin tartisilmaz hukumleriiyle ile bilmeyerek konusup şirke giren cok insan var...ikaz ettigin zaman bilmiyordum şemsiyesinin altina siginiyor
...bilmemek ayip mi? evet bilmemekte ogrenmemekte ayip...hangi takimda hangi futbolcu oynuyor cok iyi biliyor,hangi şarkiyi hangi şarkici soyluyor cok iyi biliyor....ama dini en basit konulari bilmiyor...yakin zamanda olen bir adam vardi fotomontaj ile fotoğrafinin ustune bir hale koydurmuş,ben resulüm bana kitap indi diyen adama inanan pesinden giden yuzlerce indan var...daha ne denir....hz Peygamber buyuruyor ki ümmetim 73 firkaya ayrilacak 1 i mumin 72 si kafir olarak olecek diyor...varmi daha soylenecek bir sey
..
|
Adamlara ben tanrıyım de ülkede seni takip etcek insanlar olmucaksa bir şey bilmiyorum 😂 adam 30 yaşına gelmiş tamam 20 ye kadar boş yaşadın buda kötüde neyse o 10 sene naptın daha doğru düzgün dua bilmeyenler var. Adama sor Kadın yıldızları , evlilik programlarını , futbolcuları sayar din hakkında bir şey sor adam ... Neyse cevabını biliyosunuz saten klasik türk halkı saçma sapan bir cevap verir hepsi değil tabiki