Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi dua ve istiğfardaki amaç ben pişman oldum yarabbi hatalarımız biliyorum bundan beni affet demek gibi düşünmeli.Bunu demekle kesin af oldu demek de olmaz af olamdı demekde olmaz.
Cenabu Rabbül alemin olaya şöyle bakar benim tahminim 2 kul düşün biri haragürele yapmadığı kalmamış yemediği nane kalmamış ve hala yapıyor günah bazında tevbe istigfar yok yani kul tam bir kanı bozuk ve bolbolo gnaha devam ediyor.
Diğeri ise ilki gibi oda kul hakkı ıvır zıvır yapmış ama sonradan araştırınca işin sonunun tabiri caizse mantara saracağını ahirette burnundan fitil fitil getireleceğini görünce helede bazı olaylar bu dünyada başına ceza olarak gelince akıllanmış ve tevbe istiğfar etmiş olsun.
Soru şu bu 2 sini yan yana koyarsan ahirette hangisi hapı yuttu hangisi enazından burda tevbe ettide Allah'ım beni affet dedi.Mesele tevbe etmiş olmak ve tevbesiz ölmemekte.Kul hakkını elbet soracak gıybet dedikodu bunlar gene 1 nebze asıl kul hakkı birinin parasını al inada ödeme işte onların işi çok zor.kızmak
|
Cok tesekkur ederim anladim ne anlatmak istedgizi mutlaka bunu okuycgm dualaemaneklicem saolun