Alıntı:
Bsraozlem Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba burada yeniyim.Daha öncede istihareye cok eskiden yatmıştım.Umarım ilim sahibi birisi mesajımı görür ve yardımcı olur gece teheccud namazina kalkmistik esimle sonra 100 tane zikrimi cektim sabah namazini kildim daha sonra cok onemli bir isimiz icin bu istihare duasini yapip yatim dedim.Abdestli bir sekilde sessiz bir ortamda yaptim.Yapmadan once Rabbimle derdimi paylastim dertlestim ve tarih istedim isimin olcagi gunu gostersin diye kalben okudum ve konusmadan uyumaya gittim.Sonrasinda uyuyamadim abdestimi tazeledim ve icimden dualar okuyarak yatagima geldim tekrar odaya girdigimde cok üşüyordum elim ayagim buz gibiydi dedim odami sogudu esimin ayagina dokundum sicacikti ben sadece usuyordum ve odada birilerinin oldugunu hissettim sonra yatarken boy aynami gorebiliyordum odamizda los oldugundan aynaya bakinca etrafi gorebiliyordum.Bianda icimden Allahim hadimler geldiyse bende goreyim gorunun diye gecirdim korkuyordumda aslinda cahillikte var tabi sonra bakmadim aynaya yanlis bisi olsun istemedim.üşüyordum ama hic boyle usumemistim kışın bile;kibleye dogru donup uyuyayim dedim donerken arkamda siyah cok uzun iki golge gordum yuzleri belirsizdi sessizce dimdik duruyorlardi ve gordukten sonra kalbim agridi karnim sancilandi yorgani basima kadar cektim usuyordum daha sonrasinda uyuya kaldim uykumda ise tarihi yazdilar belli belirsiz bircok ruya gordum benim aklim zaten tarihte zamandaydi.Yazilan tarih kumun uzerineydi ama hatirlamiyorum ruyanin icinde uyandim gibi oldu ve esim tarihi sordu bende bir tarih araligi soyledim.Bu ay ile bu ay arasi olcak diye ama uyandim sabah sonra ve esimin yanina geldim oda ne gordun dedi bende tarih araligi soyledim sana dedim net tarihi hatirlamadigimi bircok iyi kotu karisik ruya gordugumu soyledim.Size sorum su sizce gercekten hadimleri gormus olabilirmiyim ve birdaha bugunde dua edip ayni sekilde yatayimmi ayni dilekle lutfen yardimci olun bi yandanda korkuyorum ister istemez yanlis bisey yapmaktan simdiden yazacak olanlardan okuyanlardan allah razi olsun.
|
O tarih gecti mi? Ruyada gordugunuz tarihe daha var mi? O tarihin oldugu gun acaba neler olacak merak ettim