Alıntı:
HavasHoca Nickli Üyeden Alıntı
Da'vet ve Ruhaniyyet ilimleriyle uğraşmak isteyenler için değerli bilgiler.Okuyup istifade ediniz.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
|
Hocam ogrenmeye calisiyorum sorularim icin affedin.
Simdi mesela burcu hava grubundan olan (ikizler) birine celb yapmak istiyoruz diyelim.
Ben burdan şunu anladım:
1) Once ay hangi burcta suan ona bakacagiz dogru mu anladim?: ben baktim ay yay burcundaymis yani ates grubunda ay suan.
2) Ustteki metinde "intikal edecegi burc da ateş ise" diye devam etmis. Yani burada "celb yapilmak istenen kisinin burcu da ates grubundansa" mi demek istiyor?
3) ustteki metinde ay ateste ise ve intikal edecegi yer de ates ise ne yapilacagi yaziyor sadece. Eger ay ates burcunda ise ve celb yapilmak istenen kisinin burcu hava ise ne olacak?
1) 2) 3) diye cevaplama imkaniniz olursa cok mutlu olurum daha acik olur benim icin.
4) Bir de son olarak celb islemlerinde kiz ve erkegin burcuna gore celb islemi degisiyor mu? Mesela atiyorum kiz toprak grubundan olsun erkek de hava grubundan olsun. O zaman nasil bir celb islemi uygun olur
?
5) Ceylan derisinin kagida yazilan islemlerden bir farki oluyor mu?
Yanitlarsaniz cok sevinirim.